Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home gezichtsbehandelingen aanvullende behandelingen Lichaamsbehandelingen pedicure producten cadeaubonnen contact routebeschrijving null null null Gelaat Valentijn Special Lichaam Bruids make-up Stralen met kerst Nieuwe pagina 33 Frisse start Huidtype Arrangementen... Pedicure Nieuwe pagina 39 Lypossage behandelingen... Ice Mask... Creme/ gel maskers. Nieuwe pagina 43 

Stralen met kerst

Wilt u ook stralen in de komende feestperiode?Kom dan nu naar Schoonheidssalon Priscilla. In deze drukke tijd heb ik voor u een super feestbehandeling samengesteld op basis van uiterst krachtige planten, aromatische oliën en kruidenextracten. Bij deze complete “Eccelente Gold Treatment” krijgt u nu een intensieve hals- decollete behandeling van € 19,50 voor maar € 10,00!

STRALEN MET KERST

Eccelente Gold TreatmentVanaf de zachte reiniging,de aromatische fruit peeling met de “rode bolletjes”, de heerlijke gezichtsmassage, tot het op u huid afgestemde masker en de fijne gezichtscrème ter afsluiting. In de hele behandeling werken we met rijke plantaardige ingrediënten voor een optimaal effect. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype, zelfs de zeer gevoelige.Reiniging, peeling, stomen, dieptereiniging, epileren, ampul, massage, oogmasker, masker en dagverzorging.Extra: Eccelente Neck TreatmentNiet alleen u gezicht gaat stralen, maar ook u hals endecolleté zullen er mooier uitzien. De behandeling bestaat uit de bijzonder krachtige Eccelente Night Lift Cream gecombineerd met de nieuwe halsverwarmer. De aangename warmte laten de krachtige plantaardige werkstoffen diep in de huid doordringen en trekken de huid mooi glad en strak. Mooi en klaar voor u feestelijke kleding.

Feestaanbieding van 1 december tot 1 januari 2010: Eccelente Gold Treatment voor € 52,50 nu met Eccelente Neck Treatment voor maar € 10,- Wij hebben ook cadeaubonnen! Bel of mail voor meer informatie of een afspraak met Schoonheidssalon Priscilla Tel:0342842172 Info@schoonheidssalonpriscilla.nl Haarkampstraat 8, Voorthuizen WAT ZAL U STRALEN MET KERST!Schoonheidssalon Depositair van: Schoonheidsbehandelingen, pedicure en sportmassage.

Priscilla

Schoonheid zien en voelen!