Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home gezichtsbehandelingen aanvullende behandelingen Lichaamsbehandelingen pedicure producten cadeaubonnen contact routebeschrijving null null null Gelaat Valentijn Special Lichaam Bruids make-up Stralen met kerst Nieuwe pagina 33 Frisse start Huidtype Arrangementen... Pedicure Nieuwe pagina 39 Lypossage behandelingen... Ice Mask... Creme/ gel maskers. Nieuwe pagina 43 

Bruids make-up

Bruidsmake-upJouw trouwdag is een van de belangrijkste dagen in jouw leven. Ik ben erg trots als ik iemand mag helpen er op deze dag werkelijk prachtig uit te laten zien.Bruidsmake-upBij Schoonheidssalon priscilla kunt u ook terecht voor bruidsmake-up. Van tevoren komt u in de salon langs voor een proefmake-up en om uw wensen te bespreken. Bij het kiezen van de make-up die het beste bij u past, kijken we naar het gezicht, de kleuren van de bruidskleding en natuurlijk uw persoonlijkheid. Zo zorgen we er samen voor dat u straalt op uw trouwdag. Op de dag zelf kom ik bij u aan huis om de make-up te verzorgen. Het is uiteraard ook mogelijk om op de bruidsdag in de salon langs te komen voor de make-up. BruidsarrangementenOp deze zeer belangrijke dag wil je er natuurlijk op je best uitzien maar hier toch zo ontspannen mogelijk mee omgaan. Speciaal daarom heeft Schoonheidssalon Priscilla een aantal verschillende arrangementen samengesteld van eenvoudig tot zeer luxe. Mocht je toch liever een andere combinatie willen kan dit natuurlijk altijd, neem hier gerust contact met ons over op.Bruidsarrangement 1* Proef make-up ( +- maand van te voren )* Eccelente Verwen Treatment ( week van te voren )* Bruids make-up ( op de dag zelf aan huis )Bruidsarrangement 2* Proef make-up ( +- maand van te voren )* Manicure De Luxe ( dag voor de bruiloft )* Bruids make-up ( op de dag zelf aan huis )Bruidsarrangement Gold* Proef make-up ( +- maand van te voren )* Eccelente Verwen Treatment ( week van te voren )* Manicure De Luxe ( dag voor de bruiloft )* Bruids make-up ( op de dag zelf aan huis )Bruidsarrangement Platinum* Proef make-up ( +- maand van te voren )* Eccelente Gold Treatment incl. epileren ( 7 weken voor de bruiloft)* Eccelente Verwen Treatment ( week van te voren )* Manicure De Luxe ( dag voor de bruiloft )* Bruids make-up ( op de dag zelf aan huis )

€ 83,00€ 82,00 € 108,00 € 154,00

Bruidsmake-up*Bruidsmake-up*Bruids-arrangementenSchoonheidssalon Depositair van: Schoonheidsbehandelingen, pedicure en sportmassage.

Priscilla

Schoonheid zien en voelen!